About

Blog-ul de fata s-a nascut pe data de 4 iulie 2012.

Pe aceasta data s-au sarbatorit 236 ani de la declararea, pe 4 iulie 1776, a independentei americanilor fata de Imperiul Britanic.

Tot pe 4 iulie, in Romania anului 2012 insa, alianta USL da lovitura de stat, pune mana pe toate institutiile tarii si intoarce Romania inapoi spre totalitarism, unde un grup mafiot isi creaza cadrul pentru a fi mai presus de lege.

Daca pentru americani 4 iulie este o zi de sarbatoare, a eliberarii de sclavie, pentru Romania va fi ziua de amintire a reinstaurarii sclaviei comunist-marxiste promovate de ucenicii si calfele lui Iliescu si Nastase.

4 iulie 2102 este ziua cand, noi, un grup de tineri romani-americani, ne-am hotarat ca este timpul ca, cel putin in mod virtual, sa luptam pentru continuarea drumului spre democratie al Romaniei.

Asa s-a nascut acest blog: ca loc de informare, de formare si de comunicare cu cei care cred inca ca Romania trebuie sa isi continue drumul spre o democratie sanatoasa.

Invitam pe toti romanii de bine, care doresc o Romaniei prospera, vor sa scrie pe acest subiect, sa ni se alatura in aceasta initiativa.

Putem fi contactati pe adresa: romaniamericani@gmail.com

God bless Romania! God bless America!

Advertisements

One thought on “About

    MT said:
    July 13, 2012 at 1:34 am

    Felicitari pentru blog! Cu ajutorul mardeiasilor de mahala, Crin si Victor ne-am reintors la iepoca Ceausisto-Iliesciana. Cu un lider experimentat in tehnicile Securitatii ca Voiculescu nici nu puteau folosi alte metode pentru a veni la putere. Avem la comentarii cateva moste de votanti USL-isti, “Basescu nu ne-a dat”, “nu ne-a scarpinat..”, ne-a bagat mana in plicul de pensie pentru care am zacut pe un birou degeaba o viata, etc.. Ceva mai incompatibil cu spiritul american, indiferent Democrat sau Republican, nici ca poti citi. Oricum, am vazut pe undeva azi ca tovarasii ne pregatesc in SUA doar 4 sectii de votare. Sper ca ma insel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s